Öknens drottning

Solen strålade och en och annan vårkänsla letade sig fram. Den vackre, sexige springaren styrde nyskodd och fullpackad återigen kosan söderut mot ännu ett dansant äventyr.

Kungen hade lämnat sitt nybyggda slott obevakat med endast några grannar som nyfikna tittade ut. Vem var denna mystiska rödhåriga donna? Varför snokade hon runt och såg allmänt förvirrad ut? The Dancing Queen lyckades inte komma in i det vackra bygget utan bestämde sig för att tillbringa den stormiga men soliga eftermiddagen vid havet. Efter lång väntan behagade kungen att besvara rödtottens påringning och hon lyckades ta sig in i palatset. Frusen kurade hon ihop sig i soffan med en god bok i väntan på sin kung.

Kungen visade sig vara en utmärkt grillmästare och de båda avnjöt en utsökt supé. Tillsammans laddade de upp inför kvällen som visade sig bli minnesvärd...

De skånska spelemännen var uppvärmda och hade satt igång när herrskapet och deras följeslagare tågade in. Med van hand förde kungen ut sin rödhåriga vän på dansgolvet. Tonerna lockade deras kroppar till rörelse, det skulle bli en varm afton!

Efter åtskilliga timmar i öknen på golvet drabbades paret av en fruktansvärd upplevelse. En mäktig shejk la beslag på den röda mön. Han klamrade sig fast och de båda svettades i öknens ofattbara hetta. Nog för att Skåne ligger i söder, men vem kunde tro att det var lika hett som i Sahara?

Som vanligt gick den förtrollade kvällen alldeles för snabbt. Kungen och hans vänner sökte sig ut i den svalkande natten. Den vingliga parten kördes hem och lyckades till sist komma in i sin egen boning och de två resterande sökte sig hem till palatset. En välbehövlig måltid åts och en nödvändig dusch togs. Därefter sökte sig de båda till sina slafar. Småpratandes slumrade de efter några timmar in i en välbehövlig sömn.

Efter alldeles för få timmar till sängs var det dags för den slitna dansdrottningen att ge sig av till sitt eget rike. En lång färd väntade henne och kungen önskade henne en trevlig resa med hopp om snar återförening.

Tills de skulle träffas igen fick de båda drömma om att få dansa i varandras armar natten lång... Längtan var stor...

0 kommentarer:

Om mig

"En Zahir kan först vara ett intresse som går överstyr, en tanke som man inte kan släppa, det kan vara sin förlorade tonårskärlek eller egentligen vilken vurm som helst. Oavsett var din Zahir är (alla har naturligtvis en) är det upp till dig själv att förverkliga, eller göra dig av med den, eller försöka gå vidare..." Zahir... (arabiska) betyder "synlig, närvarande och omöjlig att inte lägga märke till. Det syftar på något eller någon som upptar alla ens tankar utan att man kan koncentrera sig på någonting annat".

Just nu läser jag...

Just nu läser jag...
Tärningsspelaren

och nästa på listan är:

och nästa på listan är:
Ängelns lek

Besökare