Vad hade du gjort?

Tänk dig följande scenario:

Du har duschat, tagit på dig kläder, borstat tänderna, borstat håret, sminkat dig och packat väskan. Vad saknas? Jo, just det! Ett toalettesök innan avfärd till kvällens dans i Västerhagen. Du uträttar ditt behov och tvättar händerna, torkar av dig på handduken och tar en extra titt i spegeln. Jo då, du duger för en danskväll! Försenad som vanligt är det dags att åka!

Men vad händer då?! Jo, när du ska gå ut från toaletten får du dörrhantaget i handen. Det hade kanske inte varit så farligt om du varit på andra sidan dörren. Men nu står du där på fel sida dörren. Nykissad, förvånad och försenad med ett handtag i näven. Vad gör du?

Jag kan berätta vad jag gjorde... Svor, skrek och bankade...

Räddaren kom efter några minuter och undrade vad jag höll på med. Tur att någon var hemma. Annars hade jag väl suttit där än!

0 kommentarer:

Om mig

"En Zahir kan först vara ett intresse som går överstyr, en tanke som man inte kan släppa, det kan vara sin förlorade tonårskärlek eller egentligen vilken vurm som helst. Oavsett var din Zahir är (alla har naturligtvis en) är det upp till dig själv att förverkliga, eller göra dig av med den, eller försöka gå vidare..." Zahir... (arabiska) betyder "synlig, närvarande och omöjlig att inte lägga märke till. Det syftar på något eller någon som upptar alla ens tankar utan att man kan koncentrera sig på någonting annat".

Just nu läser jag...

Just nu läser jag...
Tärningsspelaren

och nästa på listan är:

och nästa på listan är:
Ängelns lek

Besökare