En rastlös själ?

Trots, eller kanske på grund av en alldeles ljuvlig helg, känner jag att krisen återigen börjar närma sig. Stressen över min livssituation börjar göra sig påmind.

Vad vill jag?

Jag längtar hem!

Var finns hemma?

Jag har allt, men är ändå inte nöjd... Gräset verkar ju vara grönare på andra sidan. Men jag vet ju att det bara är en illusion... Eller?!

Blir männsikan aldrig nöjd? Eller är det bara jag som inte blir det?

Det kommer bli en jobbig höst! Och vad gör jag istället för att vila upp mig och bara njuta? Jo, jag stressar... Tänk om jag missar något!Fan! Varför ska jag grubbla så mycket... Varför kan jag aldrig vara nöjd med det jag har?!

0 kommentarer:

Om mig

"En Zahir kan först vara ett intresse som går överstyr, en tanke som man inte kan släppa, det kan vara sin förlorade tonårskärlek eller egentligen vilken vurm som helst. Oavsett var din Zahir är (alla har naturligtvis en) är det upp till dig själv att förverkliga, eller göra dig av med den, eller försöka gå vidare..." Zahir... (arabiska) betyder "synlig, närvarande och omöjlig att inte lägga märke till. Det syftar på något eller någon som upptar alla ens tankar utan att man kan koncentrera sig på någonting annat".

Just nu läser jag...

Just nu läser jag...
Tärningsspelaren

och nästa på listan är:

och nästa på listan är:
Ängelns lek

Besökare